Formarea bugetului și cheltuirea banilor publici va începe cu acoperirea minimului de existență (VIDEO)
Platforma Social Democrată creată de către Partidul Social Democrat, Uniunea Centristă din Moldova și Partidul Societății Progresiste consideră că protecţia... detalii..
Problemele interne sunt mult mai importante ca viziunile geopolitice (VIDEO)
Pe parcursul a mai mult de 20 de ani confruntarea de idei și politici în procesul de consolidare a Republicii Moldova ca stat independent s-a făcut în... detalii..
Guvernarea intenționat a dispersat societatea (VIDEO)
Societatea și cetățenii sunt dispersați intenționat pe criterii etno-lingvistice, culturale și sociale, inclusiv în baza vectorului extern de dezvoltare a... detalii..
Propunere: Să schimbăm modelul de guvernare în Republica Moldova (VIDEO)
Platforma Social Democrată, constituită din Partidul Social Democrat, Uniunea Centristă din Moldova și Partidul Societății Progresiste își propun schimbarea... detalii..
PSD: „Potenţialul societăţii trebuie consolidat în lupta contra regimului oligarhic”
Consolidarea potenţialului întregii societăţi pe o platformă unică în lupta contra regimului oligarhic instalat în Republica Moldova constituie una dintre... detalii..
prev
next

Politică

Economie

Societate

În lume

Știri din Moldova

Vineri, 07 August 2015

Platforma Social Democrată creată de către Partidul Social Democrat, Uniunea Centristă din Moldova și Partidul Societății Progresiste consideră că protecţia cetăţenilor Republicii Moldova constituie o sarcina prioritară.

07 August 2015
14:37

Joi, 06 August 2015

Pe parcursul a mai mult de 20 de ani confruntarea de idei și politici în procesul de consolidare a Republicii Moldova ca stat independent s-a făcut în detrimentul intereselor naționale ale țării, fiind ghidate de interesele factorilor externi și de fiecare dată, cetățenilor Moldovei li se propune să aleagă nu intre programe și idei pro-Moldova, dar intre interesele geostrategice ale Estului sau Vestului.

06 August 2015
16:06

Societatea și cetățenii sunt dispersați intenționat pe criterii etno-lingvistice, culturale și sociale, inclusiv în baza vectorului extern de dezvoltare a țării, de actuala guvernare, folosind demagogia proeuropeană pentru a dezbina si a confrunta cetățenii pe aceste motive și pentru a provoca instabilitate politică permanentă, condiții în care ei pot să fure și să împartă patrimoniul țării, sursele bugetare și economiile a sute de mii de cetățeni, distrugînd fundamentul financiar-bancar național.

06 August 2015
13:53

Miercuri, 05 August 2015

Platforma Social Democrată, constituită din Partidul Social Democrat, Uniunea Centristă din Moldova și Partidul Societății Progresiste își propun schimbarea modelului de guvernare în Republica Moldova. Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă cu participarea liderilor acestor formațiuni.

05 August 2015
15:14

Consolidarea potenţialului întregii societăţi pe o platformă unică în lupta contra regimului oligarhic instalat în Republica Moldova constituie una dintre sarcinile de bază expuse de către liderii partidelor constituiante ale Platformei Social Democrate.

05 August 2015
11:52

http://www.pssgpcshop.com/?science-homework-help-and-answers Science Homework Help And Answers Pe scena poilitică din Republica Moldova a apărut o nouă forță consolidată - Platforma Social Democrată, constituită din Partidul Social Democrat, Uniunea Centristă din Moldova și Partidul Societății Progresiste.

05 August 2015
10:00

Marți, 04 August 2015

Partidul Social Democrat, Uniunea Centristă din Moldova și Partidul Societății Progresiste au semnat Acordul politic privind constituirea și funcționarea Platformei Social Democrate. Cum a fost și promis, din partea președinților partidelor constituante, documentul a fost publicat.

04 August 2015
15:15

Political Science Essay Help Partidul Social Democrat, Uniunea Centristă din Moldova și Partidul Societății Progresiste au constituit Platforma Social Democrată. Acordul politic privind constituirea și funcționarea Platformei a fost semnat astăzi de Președinții acestor partide.

04 August 2015
14:00

Luni, 27 Iulie 2015

Într-un bloc de pe bulevardul Moscova din Chișinău a fost trasă o conductă de gaz pentru singur un apartament. Potrivit actelor, imobilul este ridicat în perioada sovietică și este conectat doar la curent electric. Proprietarul apartamentului gazificat este președintele Nicolae Timofti.

27 Iulie 2015
10:15

Joi, 23 Iulie 2015

Un batalion comun româno-moldovean ar urma să fie înfiinţat în perioada imediat următoare. Cerinţa vine dinspre Chişinău care a solicitat înfiinţarea unui corp comun de armată. Declarația a fost făcută de către un post privat de televiziune din România.

23 Iulie 2015
14:45

Liderul Partidului Socialiștilor Igor Dodon a confirmat repetat că membrii partidului pe care îl conduce au fost cumpărați de către șeful din umbră al Partidului Democrat, oligarhul Vladimir Plahotniuc, cu care Dodon a colaborat destul de bine în perioada în care a deținut funcția de ministru al economiei, fiind și membru al Partidului Comuniștilor, iar Plahotniuc un apropiat al lui Vladimir Voronin.

23 Iulie 2015
13:15

I Need A Paper Written Unii membri ai Comisiei Electorale Centrale se dau în luptă deschisă împotriva guvernării. Cel puțin asta încearcă s-o arate prin postările sale făcute în rețelele de socializare Vadim Moțarschi, membru CEC din partea Partidului Comuniștilor.

23 Iulie 2015
11:40
Pagina 1 din 126

Alegerea redacţiei

Ştirea ta

Analitică

Știrea săptămînii